Hundar som söker hem

Vacker galgomix söker hem

Heinz börjar närma sig tre år. Han har bott på FBM sen december 2016 och kom då från ”the galguero village”, byn där många föder upp rasen hej vilt till jakt och tävlingar. Man har inte alltid pejling på parningarna så därför blir det en del korsningar och de ratas. I bästa fall lämnas de till FBM så de har en chans att få ett bra liv.

he_blog_01

Heinz är fortfarande en ung och nyfiken kille. Han fungerar fint med både katter och hundar och likaså människor, stora som små.

he_blog_02

he_blog_03

Heinz är en stilig hund med sina 59 cm i mankhöjd och 16 kilo i vikt. Han är normalaktiv och går hyfsat i koppel.

he_blog_07

he_blog_04

När Heinz anlände till sheltret var han ganska rädd och osäker efter sina två år hos ”galgueron” där hundarna ofta lever trångt och i dålig miljö. Men med omvårdnad, träning och kärlek på FBM har nu Heinz återfått livsglädje och nyfikenhet. Han är social och tillgiven personalen och kan bli en trevlig sällskapshund i en trygg familj.

he_blog_06

he_blog_05

he_blog_08

Är du intresserad av att veta mer om Heinz och hur en adoption går till så hör av dig till mig.  I adoptionssumman ingår resan till Sverige samt chipmärkning, vaccinationer, kastrering, blodtester, avmaskning samt veterinärbesiktning.